Hoe wil jij leven? Vertel het Jeemz en hij regelt het voor je. De enige beperkende factor is je fantasie. Daarom inspireren we je graag.

Smart living inspiratie

Inspiratie

Kom op lumineuze ideeën door te lezen over de toepassingen van andere opdrachtgevers of verdiep je in de eindeloze mogelijkheden van de techniek door middel van onze blogs. Zodra je denkt: “Zou dit ook kunnen?” Bel Jeemz.

Wil je weten hoe bestaande opdrachtgevers Jeemz ervaren? Veel van onze opdrachtgevers vertellen het je graag persoonlijk.

In control met de app van Jeemz

Jeemz is een virtuele butler die jou ongezien en ongemerkt op je wenken bedient. Maar wat als de situatie een keer anders is dan normaal? Kun je de situatie dan zelf beïnvloeden? Gelukkig wel! Met dank aan de app van Jeemz behoud jij altijd de controle over de situatie.

Lees verder

Een veilig thuis dankzij gezichtsherkenning van Jeemz

Dankzij het biometrische toegangssysteem van Jeemz mét gezichtsherkenning zoek jij nooit meer naar sleutels en krijg je snel toegang tot je huis. Tegelijkertijd is de beveiliging van je woning minstens zo goed geregeld als dat van Fort Knox. Kortom; Jeemz combineert uitmuntende beveiliging met optimaal gemak en comfort.

Lees verder

Rust, ruimte & Jeemz: een gouden combinatie

Janneke en Martijn besloten hun nieuwe woning samen met Jeemz te verbouwen tot een waar domotica walhalla. Van slimme verlichting en vingerherkenning om de deuren te openen (en sluiten) tot een slimme wellness; alles is geautomatiseerd dankzij de slimme scènes van hun virtuele butler Jeemz.

Lees verder