Hoe wil jij leven? Vertel het Jeemz en hij regelt het voor je. De enige beperkende factor is je fantasie. Daarom inspireren we je graag.

Smart living inspiratie

Inspiratie

Kom op lumineuze ideeën door te lezen over de toepassingen van andere opdrachtgevers of verdiep je in de eindeloze mogelijkheden van de techniek door middel van onze blogs. Zodra je denkt: “Zou dit ook kunnen?” Bel Jeemz.

Wil je weten hoe bestaande opdrachtgevers Jeemz ervaren? Veel van onze opdrachtgevers vertellen het je graag persoonlijk.

Een veilig thuis dankzij gezichtsherkenning van Jeemz

Dankzij het biometrische toegangssysteem van Jeemz mét gezichtsherkenning zoek jij nooit meer naar sleutels en krijg je snel toegang tot je huis. Tegelijkertijd is de beveiliging van je woning minstens zo goed geregeld als dat van Fort Knox. Kortom; Jeemz combineert uitmuntende beveiliging met optimaal gemak en comfort.

Lees verder

Rust, ruimte & Jeemz: een gouden combinatie

Janneke en Martijn besloten hun nieuwe woning samen met Jeemz te verbouwen tot een waar domotica walhalla. Van slimme verlichting en vingerherkenning om de deuren te openen (en sluiten) tot een slimme wellness; alles is geautomatiseerd dankzij de slimme scènes van hun virtuele butler Jeemz.

Lees verder

Eindeloze mogelijkheden met de scènes van Jeemz

Van het aansturen van de verlichting, muziek en huishoudelijke apparaten tot het openen en sluiten van gordijnen, deuren en toegangspoorten: Jeemz neemt het van je over. Hij kent jouw woon- werk en leefwensen, past zich intuïtief aan jouw leefritme aan en neemt huishoudelijke klusjes en routinematige taken van je over, dankzij vooraf ingestelde scènes. In dit blog leggen we uit wat die scènes precies zijn en welke (eindeloze) mogelijkheden ze bieden.

Lees verder

Pionieren met Jeemz in een schuurwoning

Het was een langgekoesterde wens van Bert: een eigen woning laten bouwen die helemaal voldoet aan de woon- en leefwensen van hem en zijn vrouw Christa. Jeemz werd al in een vroeg stadium van het ontwerpproces betrokken. Een keuze die niet alleen het comfort en gemak in de woning aanzienlijk vergrootte, maar ook de ontwerpvrijheid van de architect.

Lees verder