Jeemz maakt het onmogelijke, mogelijk en automatiseert vaste patronen en alledaagse, routinematige handelingen met behulp van futuristische oplossingen.

Futuristische oplossingen

Over Jeemz

Met een grenzeloze nieuwsgierigheid, ijver en creativiteit stellen de mensen achter Jeemz de (statische) techniek in dienst van de (dynamische) mens. Die aanpak zorgt ervoor dat Jeemz de kwaliteit van wonen, werken en leven radicaal verbetert.

De belofte van Jeemz

Jeemz opent een nieuwe wereld van gemak en efficiëntie. Als virtuele butler helpt Jeemz zijn opdrachtgevers meer plezier, comfort, energie, veiligheid, rust, focus en tijd te creëren in hun leven. Wat je van ons mag verwachten:

We zijn ambitieus. De wereld waarin we opereren is er een van onbegrensde mogelijkheden. Die mogelijkheden benutten we. We voelen een continue drive om Jeemz voortdurend te verbeteren. Onze complete bedrijfsvoering is erop gericht om het beste, meest optimale en veiligste resultaat te behalen voor onze opdrachtgevers.

We verrassen. We veranderen de manier waarop de wereld kijkt naar wonen, werken en leven. Dankzij de focus op excellentie, creativiteit en verbeeldingskracht, weten we onze opdrachtgevers keer op keer te verrassen.

We zijn resultaatgericht. Met een gezonde dosis vastberadenheid, werken we uitermate toegewijd en doelgericht aan de oplossingen voor onze opdrachtgevers. We geven niet op en houden het eindresultaat voor ogen. Wat niet kan, is nog nooit gebeurd.

De magiërs achter Jeemz

Werkwijze

Ontmoet het team achter Jeemz. Dit zijn de mensen die systemen en apparaten op magische wijze met elkaar laten samenwerken. Daardoor maken ze het leven van vele mensen gemakkelijker, comfortabeler en veiliger.

Paul Boekweg

Enthousiast, vindingrijk en optimistisch: Paul is op zijn best als hij inventieve oplossingen mag verzinnen voor alledaagse handelingen en complexe uitdagingen. Binnen Jeemz combineert Paul zijn  liefde voor techniek met zijn jarenlange ervaring als directeur van een aantal succesvolle bedrijven. Hij overtreft regelmatig de verwachtingen van onze opdrachtgevers, door op slimme wijze dagelijkse routinehandelingen te automatiseren met behulp van technische oplossingen. Als rasechte ondernemer weet Paul waar kansen liggen. Bovendien kan hij met zijn verbeeldingskracht en creativiteit zowel opdrachtgever, partners als leverancier enthousiasmeren. Zijn eigen woning is volgebouwd met de nieuwste domoticaproducten en systemen en fungeert dan ook regelmatig als demo-omgeving om opdrachtgevers te inspireren.

Geïnspireerd worden door Paul en zijn woning?

Mail Paul op paul@jeemz.com

Jan Veltink

Technische gadgets en producten zijn er legio, maar de techniek ten dienste stellen van de gebruiker op ieder moment van de dag, is waar het om hoort te draaien. “The devil is in the details”, zo vindt Jan. Dit is de man die de vertaalslag weet te maken van techniek naar functionaliteiten én andersom. Daarom begeleidt Jan de integratie van Jeemz in jouw woning, kantoor of gebouw van A tot Z met grote precisie. De techniek ten dienste stellen van de mens deed Jan jarenlang in het groot, als directeur utiliteit bij een groot energiebedrijf. Toen de behoefte ontstond om meer praktisch aan de slag te zijn en sneller concrete resultaten te boeken, gooide hij het roer om. Samen met Paul bouwt hij sinds 2018 met veel enthousiasme, noordelijke nuchterheid, humor en een hands-on mentaliteit aan Jeemz.

Jouw ideeën vertalen naar technische functionaliteiten?

Mail Jan op jan@jeemz.com

Sarah Alam

Het leven leuker en eenvoudiger maken door alledaagse handelingen te automatiseren: Sarah Alam vindt het prachtig en intrigerend tegelijk. Niet zo gek dus, dat ze besloot haar werk ervan te maken. Deze slimme dame staat haar mannetje en brengt haar kennis en kunde van computer science en software engineering bij Jeemz in de praktijk. Dat doet ze naast haar studie Artificial Intellegence.

Wat ze precies doet bij Jeemz? Dat is best ingewikkeld. Sarah ontwikkelt een applicatie voor het genereren en beheren van data. Daarmee maakt ze het de installateurs met wie we samenwerken gemakkelijk en zorgt ze er indirect voor dat jouw woning altijd een aangename temperatuur heeft, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen.

Sarah is niet alleen geïnteresseerd in AI en programmeren. Ze heeft een brede interesse, waardoor je ook urenlang met haar kunt kletsen over kunst. Want, dat waren we bijna vergeten te vertellen, ze volgt ook nog ‘even’ een studie kunstgeschiedenis.

Wil jij filosoferen over het realiseren van ogenschijnlijk onmogelijke dingen? Dan is Sarah de vrouw die je moet hebben! Mail Sarah op sarah@jeemz.com