Hoe wil jij wonen, werken en leven? Wees creatief, fantaseer en gebruik je verbeeldingskracht. Jeemz realiseert het.

Jeemz stuurt je huis aan

Slimme apparaten

Slimme apparaten kunnen hun omgeving monitoren, gegevens ontvangen, statussen doorgeven én zelf actie ondernemen op basis van de verzamelde informatie. Kortom; ze kunnen input ontvangen en output leveren, doordat ze zijn verbonden met internet. Ieder voorwerp met een stekker kunnen we slim maken door het te voorzien van een sensor die ‘iets’ registreert. Jeemz verbindt deze slimme apparaten in je omgeving aan één centraal punt: de Jeemz toolbox.

Huishoudelijke apparaten

Jeemz zet automatisch je oven aan, een kwartier voor je thuiskomt. Hij laat de robotstofzuiger zijn werk doen op het moment dat er niemand thuis is en stuurt ‘m terug naar zijn station, zodra jij de straat inrijdt. Hij houdt je tuin in topconditie door automatisch het gras te maaien en het waterpeil op orde te houden door middel van een geautomatiseerd irrigatiesysteem. Kortom: Jeemz ontzorgt en maakt het leven een stuk leuker, door alle huishoudelijke klusjes uit handen te nemen.

Sfeermakers

Niets fijner dan na een drukke werkdag thuiskomen in een behaaglijk huis. Het haardvuur brandt, de juiste muziek speelt op de achtergrond en de gordijnen zijn gesloten. Jij kunt direct ontspannen en genieten van je avond, met dank aan vooraf ingestelde scènes.

Bewust leven

Bovendien zorgt Jeemz voor een gezond binnenklimaat met voldoende frisse lucht en de juiste lichtintensiteit op ieder moment van de dag. Als jij dat wilt, communiceert Jeemz met fitbits of smartwatches. Ook helpt hij je bewust te leven, door bijvoorbeeld na vijf minuten de douche automatisch uit te zetten. Uiteraard geeft hij je een seintje als het bijna zover is, zodat je de shampoo uit je haren kunt spoelen. Bewuster met energie omgaan? Jeemz helpt je op slimme wijze energie te besparen en monitort je energiehuishouding.

Mag Jeemz jouw leven gemakkelijker en comfortabeler maken?

Neem contact op