Jeemz maakt van jouw woning een slimme woning. Hij verzorgt je interieur, beveiligt je woning, onderhoudt je tuin en bedient je op je wenken. Zo vergroot hij het woonplezier van jou en je huisgenoten.

Jouw virtuele assistent

Slimme woning

Jeemz staat aan het hoofd van het huishouden. Intuïtief past hij zich aan, aan het leefritme van jou en je gezinsleden. Jeemz opent je gordijnen als de zon opkomt, maait het gras als het te lang wordt en opent je poort, voor- of garagedeur wanneer jij dat wilt. Hij stelt je op je gemak door van jouw huis een slim thuis te maken. Een veilige, aangename en comfortabele woonomgeving waar alle apparaten slim met elkaar samenwerken om jou en je huisgenoten zo goed mogelijk te bedienen.

Smart Living

Het huis van de toekomst, van alle gemakken voorzien

Jeemz neemt dagelijkse, routinematige en uitvoerende handelingen op zich door technologische systemen slim met elkaar te laten samenwerken. Jij bepaalt zelf de invloed van Jeemz op jouw woonomgeving. Van verlichting tot beveiliging en van huishoudelijke handelingen tot het creëren van sfeer: laat de techniek als vanzelf voor je werken door middel van handige sensoren en vooraf ingestelde scenes. Dineren met je gezin, borrelen met vrienden of ontspannen met een goed boek? Pas de sfeer in huis aan op de situatie met één ‘touch’ op je smartphone of een gesproken opdracht. Jeemz neemt ieder klusje uit handen en zorgt ervoor dat jouw leven op rolletjes loopt.

Bekijk de smart living mogelijkheden

Modern, oud of nog te bouwen: Jeemz is geschikt voor ieder type woning en maakt van ieder huis een slim thuis.

Laat je een nieuwbouwhuis ontwerpen? Betrek ons in een vroeg stadium. Jeemz biedt architecten creatieve mogelijkheden, die normaliter onpraktisch of zelfs onhaalbaar zijn. Hoe eerder we meedenken, hoe slimmer de ontwerpkeuzes.

Hebben we je interesse gewekt?

Nieuwsgierig hoe Jeemz jouw woning automatiseert? Neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om van jouw kantoor de ideale werkomgeving te maken waar je geconcentreerd kunt werken en optimaal kunt presteren.

+31 50 211 04 91
info@jeemz.com

Neem contact op