Jeemz automatiseert de vaste patronen in je leefritme.
Daardoor ontstaat comfort, gemak, plezier, veiligheid, rust, focus, tijd en energie.

Domotica totaaloplossing

Domotica

Niets is zo veranderlijk als het leven. Jeemz groeit met je mee en past zich moeiteloos aan. Hij automatiseert je woning, je kantoor of gebouw, is een grote steun en toeverlaat in de zorg én zorgt bovendien voor forse energiebesparingen. Jeemz is de domotica totaaloplossing met onbegrensde mogelijkheden en heeft meer impact op het dagelijks leven dan afzonderlijke domoticaproducten ooit gaan hebben.

Slimme woning

Jeemz is je virtuele interieurverzorger, beveiliger, tuinman en butler in één en vergroot het woonplezier van jou en je huisgenoten.

Meer informatie

Slimme kantooromgeving

In een slim kantoor werken alle apparaten en systemen optimaal met elkaar samen om de meest optimale werkomgeving te creëren voor alle medewerkers.

Meer informatie

Slimme gebouwen

Slimme gebouwen zijn de gebouwen van de toekomst. Jeemz realiseert ze vandaag.

Meer informatie

Domotica in de zorg

Meer comfort, langer zelfstandig thuis wonen en de zorg ontzorgen: Jeemz verbetert de kwaliteit van het leven en heeft impact op de zorg.

Meer informatie

Waar afzonderlijke domoticaproducten voor iedere activiteit een ander knopje hebben, hoef je met Jeemz niet meer na te denken over dagelijkse handelingen, laat staan dat je iets hoeft te doen.

Licht aan, je favoriete muziek op, gordijnen dicht: Jeemz neemt alle handelingen van je over.
Is er niemand meer in de ruimte? Dan zet hij alles weer uit.

Maatwerk

Domotica van Jeemz

Iedere woning, ieder kantoor en ieder gebouw is anders en bovenal: ieder mens is anders. Om jou optimaal te kunnen bedienen, leren we je dan ook graag goed kennen. Voordat we Jeemz in jouw leven integreren, besteden we veel tijd en aandacht aan wensen, behoeften en leefritmes. In onze demo-omgeving laten we je zien wat er allemaal mogelijk is en fantaseren we samen hoe Jeemz jouw leven en dat van je omgeving kan verbeteren. Vervolgens vertalen we die fantasieën naar een concrete domotica totaaloplossing.

Lees meer over onze aanpak

Partners van Jeemz

Jeemz biedt niet alleen eindgebruikers eindeloos veel mogelijkheden, maar vergroot ook de creatieve vrijheid van architecten, projectontwikkelaars en aannemers. Om een hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen, selecteren we onze samenwerkingspartners met de grootste zorg. Interesse in een partnership met Jeemz?

Ontdek of we een match zijn!

zwembaddek-domotica