Ontdek de magie van de juiste verlichting op het juiste moment.

De juiste sfeer voor ieder moment

Slimme verlichting

Creëer een romantische sfeer bij een diner voor twee, optimaliseer je focus dankzij de juiste lichtintensiteit of laat de buitenwereld denken dat je thuis bent, terwijl jij geniet van een avondje uit met vrienden of familie.

Sfeerbepalend

Verlichting is zeer bepalend voor de sfeer in en om je huis. Tegelijkertijd is niet iedere situatie gelijk: soms wil je ontspannen; een andere keer gefocust aan het werk. En hoe prettig is het dat de buitenverlichting aanspringt op het moment dat iemand aan of langs komt lopen? Welke wensen je ook hebt: Jeemz helpt je om voor ieder moment het ideale licht- en sfeerplan te creëren.

Slimme verlichting binnen

Scènes

Met Jeemz behoud je de controle over de verlichting, zonder de afzonderlijke lampen aan of uit te schakelen of de intensiteit te wijzigen. Samen met jou bedenken we welke situaties het meeste voorkomen als je thuis bent. Van ‘Opstaan’, ‘Naar bed’ en ‘Dineren’ tot ‘Romantische avond’, ‘Series kijken’ en ‘Sporten’: de mogelijkheden van slimme verlichting zijn eindeloos – en daarmee de mogelijke scènes ook.

 

Als we de situaties hebben bepaald, stellen we de verschillende scènes in. Daarbij is verlichting één van de factoren. Want voor de optimale ervaring kun je natuurlijk nog veel meer elementen toevoegen: van muziek tot temperatuur en van het openen of sluiten van gordijnen tot het automatisch aan- en uitzetten van de frituurpan.

Slimme apparaten