Meer comfort, langer zelfstandig thuis wonen en de zorg ontzorgen: Jeemz verbetert de kwaliteit van het leven en heeft impact op de zorg.

Zorg ontzorgen

Domotica in de zorg

Iedere zorgvraag is anders en dus is ook iedere domotica-oplossing voor de zorg anders. Als virtuele zorgverlener neemt Jeemz uiteenlopende zorgtaken op zich; groot en klein. Ook assisteert hij zorgverleners door verpleegtechnische handelingen te vergemakkelijken. Zo ondersteunt en ontzorgt Jeemz de zorg.

Zelfstandig wonen

Zo is Jeemz er voor mensen die ondanks hun beperkingen, zelfstandig willen blijven wonen. Door dagelijkse handelingen te automatiseren, vergemakkelijkt hij het leven van mindervaliden. Van het automatisch openen en sluiten van deuren, ramen, gordijnen en zonwering, tot het inschakelen van verlichting of op basis van een spraakopdracht een deur openen: er zijn eindeloos veel mogelijkheden om mindervaliden de regie terug te geven, zodat ze zelfstandig kunnen blijven wonen.

Zware beperkingen

Jeemz is er ook voor mensen die zeer hulpbehoevend zijn en bijna niets meer zelf kunnen. Met behulp van stem- en spraakherkenning, kunnen deze mensen zelfstandig een activiteit in gang zetten, zonder zelf een handeling uit te voeren.

Een oogje in het zeil

Hoewel je iemand die hulpbehoevend is het liefst 24/7 zou willen ondersteunen, is dat niet altijd mogelijk. In dat geval is het prettig als iemand een oogje in het zeil houdt. Jeemz biedt dat oogje in het zeil en signaleert familie of zorgverleners als er iets gebeurt dat afwijkt van het normale patroon. Een beweging, een temperatuurverandering, buiten een vooraf gedefinieerd gebied komen of juist het uitblijven van een signaal kunnen een teken zijn dat er iets aan de hand is (in de woning van) de zorgbehoevende. Uiteraard nemen we hierbij de strenge privacyregels in acht.

Meer lezen over domotica in de zorg


Meer inspiratie

Eindeloos veel zorgoplossingen

Jeemz vergroot de zelfstandigheid van zorgbehoevenden en verlicht het werk van zorgverleners. Wat je zorgvraag ook is, we gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over een slimme oplossing.

+31 50 211 04 91
info@jeemz.com

Neem contact op

Velden met een (*) zijn verplicht
Nieuwsbrief