Vanaf het moment dat je Jeemz inschakelt, dagen we je uit om je creativiteit te benutten. Samen brengen we de kwaliteit van wonen, werken en leven naar het allerhoogste niveau.

De vijf stappen van Jeemz

Werkwijze

1

Demo-omgeving

We kunnen je nu al zeggen: we voorzien in behoeftes waarvan je niet wist dat je ze had. De mogelijkheden van Jeemz zijn namelijk eindeloos. Dat kan soms best overweldigend zijn. Om je op ideeën te brengen, starten we onze samenwerking in een Jeemz demo-omgeving. Hier geven we je een rondleiding door de wereld van smart living en krijg je een idee van de mogelijkheden.

2

Goede gesprekken

Als we je fantasie op gang hebben geholpen, gaan we met je om tafel en stellen we je heel veel vragen. Hoewel dat soms wat ongemakkelijk voelt, hebben we jouw antwoorden nodig om een voorstelling te kunnen maken van het dagelijkse leefritme van jou en je huisgenoten. Dat leefritme nemen we als uitgangspunt en combineren we met een flinke dosis creativiteit en verbeeldingskracht om een voorstel voor je uit te werken. Laat je Jeemz integreren in je nieuwbouwwoning? Dan gaan we ook in gesprek met je architect, aannemer of projectontwikkelaar. Het is fijn als we in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken worden. Jeemz biedt architecten namelijk nieuwe ontwerpmogelijkheden en zorgt voor kostenbesparingen, die zonder domotica onhaalbaar of onpraktisch zijn.

3

Van fantasie naar plan

Na alle gesprekken vertalen we wensen en fantasieën naar een concreet voorstel met bijbehorend kostenplaatje. Heb je op een later moment nog een geniale ingeving om jouw huis van de toekomst nog vernuftiger te maken? Geen enkel probleem, we passen het voorstel gewoon aan.

4

Van plan naar werkelijkheid

Het moment is daar: de vertaalslag van idee naar techniek. In nauw overleg met architect, installateur en aannemer integreren we de systemen en domoticaproducten in je woning. We verbinden alle apparaten en systemen aan de Jeemz toolbox en laten ze slim met elkaar samenwerken.

5

Nazorg & service

Nadat we Jeemz hebben geïntegreerd in je woning, blijven we te allen tijde beschikbaar voor vragen. Wil je op een later moment nog meer handelingen automatiseren? Geen probleem. Jeemz is eenvoudig en flexibel uit te breiden met talloze oplossingen.