In een slim kantoor werken alle apparaten en systemen optimaal met elkaar samen om de meest optimale werkomgeving te creëren voor alle medewerkers.

Optimale werkomgeving

Slimme kantooromgeving

Wat is een optimale werkomgeving? Het antwoord op die vraag verschilt per individu. Toch kun je veel doen om de concentratie, het welzijn en daarmee de prestaties van alle medewerkers te verbeteren. Hoe? Door slim gebruik te maken van technologie.

Klimaat

Te weinig frisse lucht versus op de tocht zitten, te warm versus te koud, te fel licht versus te zwak; het ideale kantoorklimaat creëren lijkt soms een hele uitdaging. Toch kan het. Jeemz meet de luchtkwaliteit, temperatuur en het licht met behulp van slimme sensoren. Die input vertaalt hij naar output. Hij stuurt ventilatie-, licht-, zonwering en warmtesystemen aan en creëert zodoende het optimale werkklimaat. Hij simuleert zonlicht door de kleur en intensiteit aan te passen aan het moment van de dag. Is er niemand meer op kantoor? Dan sluit Jeemz af, zodat er niet onnodig lampen branden of ventilatoren staan te loeien.

Beveiliging en toegang

De juiste mensen de juiste toegang geven tot de juiste ruimtes en systemen. Het lijkt een ingewikkelde puzzel. Met Jeemz behoort die puzzel tot het verleden. Jeemz weet niet alleen wie toegang tot welke ruimte mag verkrijgen, maar slaat ook alarm als mensen toch op plekken weten te komen waar ze niet horen. Rinkelende alarmbellen, een persoonlijk bericht naar je smartphone, flikkerende lampen en hulp- of beveiligingsinstanties alarmeren: Jeemz weet op het juiste moment de aandacht te trekken van de juiste mensen.

Facilitaire services

De bezettingsgraad meten, een vergaderruimte boeken, de techniek voor een presentatie inregelen: Jeemz is de virtuele facilitair medewerker van jouw organisatie. Hij creëert een productievere, efficiëntere en prettige werkomgeving met behulp van handige boekingssystemen, gepersonaliseerde betaalsystemen en geautomatiseerde kluisjes. En de schoonmaker? Die weet, met dank aan Jeemz, precies waar het vies is, maar ook waar die dag geen mensen zijn geweest.

Ontdek het zelf

Nieuwsgierig hoe Jeemz jouw werkomgeving optimaliseert? Neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om van jouw kantoor de ideale werkomgeving te maken waar je geconcentreerd kunt werken en optimaal kunt presteren.

+31 50 211 04 912
info@jeemz.com

Neem contact op

Velden met een (*) zijn verplicht
Nieuwsbrief