Een veilige omgeving dankzij Jeemz.
Ieder moment van de dag, waar je ook bent.

Jeemz beschermt en beveiligt

Slimme beveiliging

Veiligheid is een groot goed. Jeemz beschermt jou, je omgeving en de mensen die je lief zijn. Hij slaat alarm als ongewenst publiek jouw woon- of werkomgeving bezoekt, reageert minstens zo adequaat op signalen als rook, vuur of openstaande deuren en ramen en zorgt dat je kinderen onbezorgd kunnen spelen. Een veilige omgeving is immers veel meer dan inbraakpreventie alleen.

Alarm & inbraakbeveiliging

Jeemz weet precies wanneer je niet aanwezig bent en wat hem te doen staat als er desondanks  beweging wordt gedetecteerd. Van gezichtsherkenning en bewegingssensoren tot fingerprint: Jeemz gebruikt alle zintuigen om alleen de juiste mensen toegang te geven tot het pand. Bovendien kan hij aanwezigheid simuleren om ongewenst bezoek buiten de deur te houden. En lukt het iemand toch om ongewenst binnen te dringen? Dan gaan letterlijk en figuurlijk alle alarmbellen af. In huis, bij jou, bij de buren, bij de politie, kortom: bij iedereen van wie jij wilt dat ze op de hoogte worden gebracht. Zo jaagt Jeemz iedere indringer op de vlucht.

Bescherming bij noodgevallen

Jeemz vergroot de controle over je huis. Toch heb je sommige situaties niet in de hand. Ontstaat er onverhoopt vuur of rook, lekt er ineens gas of water of hangt het zonnescherm nog uit, terwijl het buiten stormt? Jeemz waarschuwt jou en waar nodig je omgeving voor gevaarlijke situaties, groot en klein. Ook onderneemt hij zelf actie om erger te voorkomen.

Kindvriendelijk en veilig huis

Je geniet enorm van dat zwembad in de tuin, de pelletkachel of gashaard in de woonkamer of de sauna in de badkamer. Toch moet je er niet aan denken dat je kinderen aan de knoppen zitten als jij niet in de buurt bent. Tegelijkertijd wil je wél dat ze zelf een kinderfilm of muziek op kunnen zetten. Jeemz zorgt voor een kindvriendelijk thuis. Automatisch of desgewenst met één druk op de knop creëer je de juiste condities zodat kinderen onbezorgd kunnen spelen, zonder dat je voortdurend op ze hoeft te letten.

Jeemz vergroot de veiligheid van jou en je omgeving door alle apparaten slim met elkaar samen te laten werken. Van camera’s tot sensoren en van verlichting tot huishoudelijke apparaten.

Meer over slimme verlichting
Meer over slimme apparaten