Een feestelijke sfeer tijdens het kerstdiner of de buitenwereld laten denken dat je thuis bent, terwijl jij geniet van een wintersportvakantie in de Franse Alpen? Van het automatisch aan- en uitschakelen van de (kerstboom)verlichting tot het regelen van de juiste lichtintensiteit: Jeemz zorgt voor slimme én energiezuinige feestdagen.

De kerstscène van Jeemz

Ben jij dit jaar thuis met kerst? Jeemz helpt een handje mee. Terwijl jij samen met je familie aan een tafel vol lekkers zit, zorgt de virtuele butler voor een gezellige kerstsfeer. Want naast de normale verlichting kun je ook de kerstverlichting door Jeemz laten aansturen. Met de vooringestelde scène ‘Kerst’ regelt Jeemz bijvoorbeeld de (kerst)verlichting, (kerst)muziek en temperatuur in de ruimte.

Jij bepaalt zelf welke factoren bijdragen aan dat ultieme kerstgevoel; Jeemz voert het voor je uit.

Slimme beveiliging

Ben jij dit jaar niet thuis met kerst? Naast een gezellige sfeer, waarborgt Jeemz ook de beveiliging van je woning. Hij weet precies wanneer je afwezig bent en wat hem dan te doen staat. Zo simuleert hij aanwezigheid om ongewenst bezoek buiten de deur te houden. Om inbraak te voorkomen schakelt de virtuele butler onder meer de kerstverlichting in en laat hij kerstmuziek door de boxen schallen. Zo lijkt het net alsof je in de woonkamer aan het kerstdiner zit. Of je nu een avondje of een paar dagen van huis bent, dankzij Jeemz ga jij de deur uit met een gerust gevoel.

En kom je weer terug? Dan zorgt deze virtuele butler ervoor dat je thuiskomt in een warm en gezellig huis. Blinkend schoon, een aangename temperatuur, de top2000 die door de boxen klinkt en (kerst)verlichting die aanstaat. Het is alsof je nooit bent weggeweest!

Energiezuinige feestdagen

In een tijd waarin energie duur is, is het logisch dat je jouw energieverbruik wilt beperken. Jeemz laat de kerstverlichting alleen branden op de momenten dat het echt nodig is. Zo kan hij de kerstverlichting uitschakelen op een specifiek tijdstip, als hij een tijdlang geen beweging in huis registreert of als hij een bepaalde lichtintensiteit meet. Dat zorgt ervoor dat jouw gezellige kerstverlichting in en om het huis alleen brandt als jij dat wilt. Niet op klaarlichte dag, wel op een donkere, grauwe dag, maar ook niet middenin de nacht als jij lekker ligt te slapen. Zo behoud je ook tijdens de kerst de controle over je energierekening.

Kortom, Jeemz zorgt voor een onbezorgde, slimme en energiezuinige kerst. Wat wil je nog meer?

Jeemz in actie

Overweeg je om domotica te integreren in je woning en wil je Jeemz graag eens in actie zien? We nodigen je van harte uit voor een rondleiding in onze demowoning.

Neem contact op!