Stel je voor dat je niet alleen de architect bent van een woning, maar ook van de beleving ín de woning. Dat je sfeer, muziek en warmte kunt toevoegen aan jouw ontwerpen en daarmee een totaalbeleving kunt creëren voor jouw klanten. Jeemz werkt graag met jou samen aan die ultieme woonbeleving.

Wat is een scène?

Combinatie van acties

Met de scènes van Jeemz zorgen we er samen voor dat woningen naadloos aansluiten op de wensen en het leefritme van hun bewoners. Een scène is het best te omschrijven als een combinatie van acties, tegelijkertijd uitgevoerd door slimme technologie die Jeemz in een woning integreert. De bewoners bepalen zelf welke combinatie van acties gezamenlijk een scène vormen – en op basis van welke ‘actoren’ een scene in gang wordt gezet.

Zo kan Jeemz in actie komen op specifieke tijdstippen, maar ook als er een bepaalde hoeveelheid licht in de woning is. Is het een donkere dag? Dan gaat de sfeerverlichting sneller aan dan op een dag dat de zon volop schijnt. En niet alleen tijd en lichtintensiteit zijn een informatiebron; ook de registratie van beweging, de temperatuur of zelfs het CO2-gehalte in een woning kunnen voor Jeemz reden zijn om in actie te komen.

Ultiem wooncomfort

Voor jou als architect betekent dit dat jij ultiem wooncomfort kunt creëren voor iedere ruimte in huis. Zodra een scène wordt geactiveerd, gebeurt er van alles. Zo kan Jeemz geautomatiseerd de verlichting inschakelen, dimmen of uitschakelen en tegelijkertijd de temperatuur wijzigen, de tv aanzetten, de gordijnen openen of sluiten en/of de haard aanzetten. Een fijne, bijpassende playlist opzetten? Geen enkel probleem.

Kortom; Jeemz biedt jou de mogelijkheid om je unieke ontwerpen naar een nog hoger plan te tillen – en maakt van jou een architect van unieke woonbelevingen. Nieuwsgierig? Download hier de Jeemz inspiratiegids voor architecten.

Regie én ontzorging gaan hand in hand

De rol van Jeemz is die van een virtuele butler. Zo ontzorgt hij de bewoner tot in de kleinste details. Tegelijkertijd behoudt de bewoner altijd de regie, doordat alles ook handmatig is aan te passen in de app van Jeemz. Zo kan de bewoner specifieke situaties en afzonderlijke functionaliteiten met één klik in de app activeren of deactiveren op het moment dat het hem of haar uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan situaties als ‘Dineren’, ‘Werken’, ‘Romantische avond’ of ‘Ontspannen’. Uiteraard bepalen bewoners zelf hoe, wanneer en op welke wijze Jeemz zich aanpast aan hun leefritmes en -rituelen.

Samenwerken met Jeemz

Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Download de Jeemz inspiratiegids voor architecten.

Liever direct een afspraak inplannen? Neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.

+31 50 211 04 91
info@jeemz.com

Neem contact op

Velden met een (*) zijn verplicht
Nieuwsbrief