De afgelopen maanden werkten we achter de schermen aan een nieuwe positionering en merkverhaal van Jeemz. Vandaag is het eindelijk zover en delen we niet alleen ons verhaal, maar ook onze vernieuwde huisstijl en website met jullie.

Bouwen aan Jeemz

Jeemz vindt zijn oorsprong in de vriendschap tussen Jan Veltink en Paul Boekweg. Beide heren vervulden diverse managementposities binnen grote bedrijven tot bij allebei de behoefte ontstond om weer praktisch aan de slag te gaan en sneller concrete resultaten te boeken. Ze gooiden het roer om en maakten van hun hobby hun werk. Sinds 2018 bouwen Paul en Jan met veel enthousiasme, noordelijke nuchterheid, humor en een hands-on mentaliteit aan Jeemz. De afgelopen twee jaar testten ze talloze domoticaproducten en pionierden met de nieuwste systemen in hun demo-omgeving; de woning van Paul. Ze bezochten domoticabeurzen over de hele wereld, op zoek naar het beste van het beste en het nieuwste van het nieuwste.

Ze dachten na over hoe ze hun klanten willen bedienen, welke meerwaarde ze willen leveren en hoe ze die meerwaarde het beste kunnen vertalen naar hun dienstverlening. En hoewel ze pionierden en innoveerden en hun klanten voorzagen in behoeftes die ze nog niet kenden – en waarvan de impact groter bleek dan ze vooraf konden bevroeden -, vertelden ze er nauwelijks over. Daar komt vanaf nu verandering in.

Het verhaal van Jeemz

De oplossingen van Jeemz openen een nieuwe wereld van gemak en efficiëntie. Van comfort en plezier. Van rust en focus. We nodigen mensen uit hun wensen, dromen en fantasieën met ons te delen. Hun creativiteit en verbeeldingskracht te benutten – en zo het onmogelijke mogelijk te maken. Het doel? Oplossingen ontwikkelen die de woon-, werk- en leefomgeving van onze klanten drastisch verbeteren, zodat zij zich kunnen focussen op dat wat écht belangrijk is in het leven. Onze werkwijze is gestoeld op drie uitgangspunten:

We verdiepen ons in het dagelijkse leefritme van de gebruiker(s) en nemen dat ritme als uitgangspunt.

We werken product- en systeemonafhankelijk en laten technologische systemen slim met elkaar samenwerken om ze zo ten dienste te stellen van de mens.

We benutten creativiteit en verbeeldingskracht om plezier, veiligheid, comfort, zelfstandigheid, energiebesparing, rust en focus in het leven van onze klanten te vergroten.

This is how we work

Visie

Jeemz is er voor iedereen die de kwaliteit van zijn of haar leven wil verhogen; of dat nu thuis of op het werk is; in de zorg of op grotere schaal in wooncomplexen. Vanuit de overtuiging dat ‘1 + 1 = 3’ laten we de (statische) techniek optimaal samenwerken met en werken voor de (dynamische) mens. Zo ontstaat ‘synergie’, met als resultaat: futuristische, grensoverstijgend oplossingen. Doordat we product- en systeemonafhankelijk werken, kunnen we voor iedere wens een maatwerk oplossing samenstellen – en zijn we niet gebonden aan één merk of product. We integreren en koppelen alles met en aan elkaar om zo een unieke virtuele ‘butler’ te ontwikkelen voor jouw huishouden, kantoor en/of werkomgeving. Jeemz past zich aan jouw woon-, werk- en leefritme aan en neemt alle routinematige, uitvoerende taken op zich; van het aansturen van de verlichting, het klimaat en huishoudelijke apparaten tot het openen en sluiten van gordijnen, deuren en toegangspoorten – en nog veel meer. Daardoor heb jij meer tijd voor de dingen in het leven die er écht toe doen. Meer rust en focus om je werk te kunnen doen. Meer tijd en aandacht voor de mensen die je lief zijn. Langer zelfstandig (blijven) wonen en onbezorgder leven.

Dit mag jij van ons verwachten

Belofte

De wereld waarin we opereren is er één van onbegrensde mogelijkheden. Die mogelijkheden benutten we, in het voordeel van onze klanten. En omdat onze werkwijze in belangrijke mate de kwaliteit van het eindresultaat bepaalt, leggen we de lat continu hoger. We zijn ambitieus en onze complete bedrijfsvoering is gericht op het behalen van het beste resultaat. We verrassen onze klanten en veranderen de manier waarop zij – en de rest van de wereld – kijken naar wonen, werken en leven. We verkennen en benutten de eindeloze mogelijkheden, maar verliezen onszelf er niet in. Met dank aan een flinke dosis vastberadenheid, toewijding en focus op resultaat, werken we doelgericht aan de oplossingen voor onze klanten. Kan niet, bestaat niet. En we nodigen jou van harte uit om ons uit te dagen met jouw wensen en ideeën.

Omdat we je graag kennis laten maken met de mogelijkheden die er zijn om jouw leven comfortabeler, veiliger, aangenamer en energiezuiniger te maken, ga je de komende tijd meer van ons horen. Wil je geïnspireerd worden en op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van smart living en smart working? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en houd onze social media accounts in de gaten.

Wil je nu al weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek.